CONSTRUÏM FUTUR.

“Persones i conflicte: la confiança com a motor de les relacions humanes” d’ Eduard Carrera

Bon dia, cicle d’articles ¿quin demà ens espera després del COVID19?

Avui ens escriu Eduard Carrera, Professor de la facultat d’educació i psicologia de la UdG. Coordinador del postgrau en resolució de conflictes publics i mediació comunitaria..Porta per títol: Persones i conflicte: la confiança com a motor de les relacions humanes

AGIPCAT i Gitanos.cat respectem la llibertat d’expressió dels col·laboradors que escriuen els articles respectant les opinions de personals.

#AGIPCATInnovacioSocial
#AGIPCATCohesioSocial

Image may contain: text

Image may contain: text that says "Aquests les xarxes socials, de Whatsapp les missatges pal-lien la manca d'activitats deixat estem confinament, es recomanacions es segueixen al de informació. relacions? De confiança les persones persones? passa del les problemàtiques socials agreujades crisis? abordarem complexitat conflictes sorgiran ressorgiran amb més força?. caracteritza capitalista remem juntes fent dualitat fa nostra societat, promou l'individualisme el banda, les persones dificultats, l'altra, responsabilitzes, pot prescindir tu. Alguns autors (Richard Sennett Tzvetan Todorov) suggereixen sorgeixen conflictes comunitat, els vincles socials veuen amenaçats. aquest sentit, és crisis trobarem societat adonat vulnerabilitat, afrontar complexitat (no tothom), amb un malestar, mancada confiança, la d'engranatge clau"

Image may contain: text that says "el parece indicar pensamiento, la acción, la Sociedad, remedio que suportar una cierta de regles, una transgresión de lo acostumbrado" (Daniel Innerarity. La democracia del conocimiento). Ens trobem, doncs, davant d'un repte majúscul ens convida trencar les estructures socials mirar perspectiva relacional. abordar malestar enfocar serveis projectes orientats a gestió alternativa de conflictes al reteixir des de lo comunitari, la confiança, el motor que mou les relacions humanes. Per això, cal desenfocar la mirada que s'aboca als que anomenem "imprescindibles" que la reorientem al tothom. Les persones que ens envolten."

Image may contain: text that says "el moment de promoure lo comunitari en les estructures, que fins avui semblaven intocables. places, comunitats veïnals, edificis, l'entramat de ciutats, han de girar seva mirada dirigir-la cap relacions. això, serà també gran repte de mediació, treball comunitari. Abandonar seguretat del buscar que les s'entenguin, s'empoderin, promoure el fet les estructures s'orientin la construcció de confiança, on ningú quedi enrere. Eduard Carrera associat de la facultat d'educació i psicologia membre del grup de recerca LIBERI. Coordinador del postgrau en resolució conflictes publics mediació comunitària de la UdG."

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close