CONSTRUÏM FUTUR.

“Recuperem la socialització dels espais públics” de Jordi Perales Giménez

Bon dia, cicle d’articles ¿Quin demà ens espera després de la crisi del COVID19?

Avui el nostre parent Jordi Perales Giménez ,Politòleg i especialista en relacions de minories ètniques, ens escriu un cop aixi passat la crisi, recuperem la socialització dels espais publics de les nostres ciutats.

AGIPCAT i GITANOS.CAT respectem la llibertat d’expressió dels col·laboradors que ens escriuen les seves opinions personals.
#AGIPCATConstruimFutur
#AGIPCATInnovaccioSocial

Image may contain: text that says "més fa La de la pandemia mundial del coronavirus està afectant espais personals. contemplava la Popular de la iniciava sèrie de per fer la pandemia Avui, hi ha pràcticament no s'hagin posat en marxa mesures de control equivalents. La pregunta es fan humans analistes, treballen diàriament renunciaràn els estem entrant etapa de restriccions en molts arbitrària de forces seguretat, la culpabilització reforçament de l'autoritarisme? cossos de ciutadania Moltes vegades s'atribueix un tret cultural xinès tendència preferir règims autoritaris facilitadors drets. L'existència de Taiwan, contradiu aquesta teoria, ja illa asiàtica un democràtic consolidat perfecta harmonia tradició confuciana importada del continent."

Image may contain: text that says "L'aparició de de veïnes denunciant-se mútuament, imatges de casos cossos forces de seguretat s'excedeixen en les demostren l'autoritarisme societari només xinesa. situacions perill comunitàri tendim portegir-nos amb closca seguretat, qualsevol cosa que pugui fer febles tendim a rebutjar-la. Aquí Xina important doncs després d'aquesta caldrà recuperar espais espais de comunitaria Xina això ocupat A possible perquè l'estat ha els espais comunitaris de dalt carrers places nostres llocs sociabilitat podem renunciar a exercir els nostres a qualsevol tendència de reforçament de l'autoritarisme. a Ens hi aquesta una també democràtica és necessaria. Jordi especialista Relacions Internacionals, Oriental Minories."

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close