CONSTRUÏM FUTUR.

ÀREA DE SALUT

Per tal de reduir la desinformació i la proliferació de mites sobre el SARS-COV-2 entre la comunitat gitana i fomentar els hàbits de vida saludables, l’AGIPCAT va realitzar una sèrie d’accions sobre diverses temàtiques relacionades amb la salut, per tal de millorar el coneixement general en aquest àmbit i promoure la prevenció.
En concret, l’AGIPCAT va realitzar més de 150 entrevistes a famílies de Tarragona i Lleida, per gestionar les seves preocupacions i dubtes, conèixer la seva situació sanitària i oferir informació sanitària fiable i de qualitat.
A més d’aquesta acció, a través de la cooperació amb la xarxa sanitària de Santa Tecla i el Departament de Salut, es van realitzar 6 webinars on es tractaven tot tipus de temes relacionats amb l’àmbit sanitari, especialment sobre aquells en els quals es va detectar més interès a través de les entrevistes.
Per tal de realitzar aquestes activitats informatives, es va comptar amb la participació de 9 professionals de la salut especialitzats en temàtiques diverses, motiu pel qual van tenir una gran rebuda per part de la comunitat.
Hem fet un conveni amb el Club Gimnàstic de Tarragona per a que les activitats esportives puguin ser dirigides per els profesionals a les instal·lacions del club

Close