CONSTRUÏM FUTUR.

“Què m’he trobat i què em trobare?” de l’Enric Batista

Bon dia, cicle ¿Quin demà ens espera després del COVID19?

Avui tenim l’honor i el plaer de publicar un article d’un col-laborador de l’AGIPCAT  l’Enric Batista. Mosso d’esquadra de l’ABP de Tarragona (Oficina de relacions amb la comunitat), ens explica Què m’he trobat i què em trobare?

Un article que el publicarem amb dues parts unes reflexions molt importants que ens escriu amb aquest article.
l’AGIPCAT i Gitanos.cat. Defensem la llibertat d’expressio dels nostres col-laboradors els articles son opinions personals.
#AGIPCATInnovacioSocial
#AGIPCATConstruimFutur

Image may contain: text that says "TROBAT TROBARÉ? donar les gràcies a meva família per la comprensió i per la seva responsabilitat. No és fàcil viure amb una que hi una emergència on ha voldrien ells que estigués. no Tinc 57 anys, casat des de fa 29 anys, amb dos fills de 27 18 anys, que conviuen amb nosaltres. Treballo de Mosso d'Esquadra de fa més de 30 anys i actualment servei a l'Oficina Relacions Comunitat. Una doncs, com a persona com a professional de la policia, que no ha servit però, per evitar sorprendrem del que estem vivint."

Image may contain: text

Image may contain: text

Image may contain: text

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close