CONSTRUÏM FUTUR.

Editorial

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Avui l’exemplar que teniu a les vostres mans és la primera edició de agipcat.cat, una publicació periòdica que neix a Tarragona i vol esdevenir la veu dels gitanos de Catalunya. Amb la intenció de ser el màxim participativa possible va dirigida a dos públics ben diferenciats.

Per una banda al poble gitano de Catalunya, perquè volem que estigui informat de tot allò que l’incumbeix, que li interessa i li afecta directament. Per altra banda a la resta d’habitants de Catalunya, ja que sovint els gitanos apareixem als mitjans de comunicació generalistes donant una imatge no d’acord amb la identitat del que som i és per això que volem explicar-vos-ho nosaltres mateixos i presentar-vos a gitanos pioners en comunicació social, en les arts de la rumba i el flamenc i en el teixit associatiu per posar-ne uns exemples.

Volem que es coneguin els nostres valors ja que sovint, per desgràcia, s’utilitzen massa estereotips i es generen prejudicis sobre el nostre poble. Tanmateix, agipcat.cat no s’acaba en aquesta publicació si no que, com podeu intuir pel seu nom, hi comença. És un mitjà de comunicació diari, amb contingut audiovisual i participatiu. Amb la il·lusió que representa per a nosaltres engegar aquest nou projecte us convido a formar-ne part activament. Sastipen Thaj Mestipen![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close