CONSTRUÏM FUTUR.

“La cultura de la salut i la llibertat” de Pep Fornés

Bon dia, avui els cicles d’articles :

¿Quin demà ens espera després de la crisi del covid 19?

Es un plaer per AGIPCAT i Gitanos.cat  tenir la col-laboració, de Pep Fornés, Antropòleg i part de la família d’AGIPCAT. El títol de l’article es nomena La cultura de la salut i la llibertat.

#AGIPCATInnovacioSocial
#ConstruimFutur

DESCARGA EN PDF

Image may contain: text

Image may contain: text that says "Quan el conflicte resolució comunitat, la limitava la de de perquè, apaivagava termes col-lectius. Però historia poble gitano ha moments la amenaçada, perseguida, maltractada assassinada de L'agressor sempre poderós, ha visible, hi enemic invisible qual tradicional no ha prou efectiva: una pestilència epidèmica. pesta, filla de nit companya la fam, comprenia la groga, la pesta la lepra epidèmia mortífera. noves pestes amenacen malaltia especialment mortífera gran, això representa amenaça cultural de dimensions gegantines devastadores la tradicional éssers humans especialment els sempre obert camí, poble gitano n'ha donat exemple notable al llarg de la história de la humanitat."

Image may contain: text

Image may contain: text

Image may contain: text that says "segona seria necessitat de refugi, sol tenir noms, apoderar-se'n: seguretat, protecció, emparança, acompanyament, però també amor, companyia, empatia, solidaritat, caritat, cooperació, fraternitat... Però ha esdevé essencial: Ilibertat. tot necessitat exclusiva dels és condició la els humans en fem bandera. És essencial control el cobejat enfortir el ostenten la jerarquia el domini la gent corrent. no hauria sorprendre esdevingut un punts conflicte social cultural en la nostra societat complexa. Podem entendre l'argument de fer prevaldre potser és comú, hi qui ho percep vulneració drets de individuals Es tracta de l'antic dilema seguretat versus Ilibertat."

Image may contain: text

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close