CONSTRUÏM FUTUR.

HOMENATGE A TITOL POSTUM AL TIO ANTONIO GABARRI

Aquest dimecres, 20 d’abril, a les 13 h, l’Ajuntament de Reus ha ret homenatge pòstum a Antonio Gabarri, referent del poble gitano, al Saló de Plens. Carles Pellicer, alcalde de Reus, ha lliurat la placa de reconeixement a la seva esposa. Durant l’acte, també s’ha visualitzat un vídeo sobre el Poble Gitano i la figura d’Antoni Gabarri, a càrrec de l’Agrupació d’Entitats pel Desenvolupament del Poble Gitano dels Països Catalans (AGIPCAT). A més, hi han parlat José Miguel Jiménez, president d’AGIPCAT, i Noemí Llauradó, vicealcaldessa.

L’acte d’avui ha estat organitzat per la Regidoria de Benestar Social i AGIPCAT, ja que durant molts anys, l’Antonio Gabarri va col·laborar de manera molt estreta amb els Plans de Desenvolupament Comunitari dels barris Gaudí i Sant Josep Obrer fent una important tasca de mediació. Des de la Regidoria d’Empresa i Ocupació també s’ha volgut reconèixer el seu treball de mediació i com a facilitador en la reordenació del mercat de marxants. Gabarri també va ser un dels impulsors de la Taula del poble gitano de Reus. A més, en els darrers anys, estava al capdavant del consell d’ancians gitano.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close