CONSTRUÏM FUTUR.

Article sobre el Panorama musical de Jordi Turtós

Bon dia, cicle d’articles ¿Quin demá ens espera deprés del COVID19?

Jordi Turtós, periodista Musical, ens escriu un article brillant del Panorama musical. Aquesta crisi tant estranya a posat en evidencia la debilitat de la musica popular. Es una de les frases que hi trobareu, en el article. Es un luxe que un periodista com en Jordi, ens escrigui un article gràcies per col•laborar amb l’AGIPCAT.
AGIPCAT i Gitanos.Cat Respecta la llibertat d’expresio dels col•laboradors que expressant les seves opinions.
#AGIPCATConstruÏmFutur
#AGIPCATxLaMusicaPopular
#AGIPCATInnovacioSocial

Image may contain: text that says "EN PENSES VÍCTOR? demana quedarà crisi article hi penso de música popular després de la pot preguntes major atemorit. tertulià. No opinió. Tinc respostes. població, fràgil, vulnerable, dir? la sensació que tot seguirà com abans, coses la música música popular, on sempre, l'àmbit l'entreteniment. Malauradament, no de cultura general, popular que se vulgui atribuir. Pensava aquests (Barcelona assagista,teoric, aviat, delicat. ningú ha dit en Nubla Músic, escriptor, programador acaba deixar, massa aquest tant en silenci, publicament. Només pensen sobre sobre feri absència, deixat dins la menció els mitjans generalistes, en veu alta. Però record"

Image may contain: text that says "el la música Un son les coses del esmicolat en vida, vocació indestructible, somiadora, La Victor era del tothom a també. Aquesta en tan estranya ha debilitat de cultura ha mostrat transparència la música entreteniment. nosaltres: entreteniment. considerar música capacitat creativa cultura sembla, encara, música ens apropa els als ho demostrat els italians traient els seus instruments musicals cantant en comunitat les cançons (Quin seria Bella Ciao?). també els músics de terrats balcons demostrar menys, ens fa cançons música feliços, sentir feliços. cantant cançons terrats balcons? Seguirem entretenint-nos música, ballant discoteques cantant davant mentre programa. La falta. música tornarà no"

Image may contain: text that says "A Barcelona, ara quatre escoles superiors música. Tenim de petites portem més música. Però ensenya escoltar? Abans la no, des que radiofórmula de major l'espai. només petits espais emissores, podcasts, petites iniciatives de mena. de no negoci, del poder mediàtica. això acabi. part del diners, seguirà quan A llistes de davant nostra però la majoria seguirà sense escoltar, sense encuriosir-se, sense preguntar. majoria prefereix comoditat cançons parar-se davant músic. La 'escoltar aquests temps confortables no menys preguntàveu què passarà amb música popular? faltar al amic, què tu, estimat Jordi Periodista musicals (espècie d'extinció) vies"

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close