CONSTRUÏM FUTUR.

Tret de sortida a la 6a Festa Gitana de Tarragona

Coincidint amb el 25è aniversari de l’Associació Gitana de Tarragona, celebrem l’esperada 6a Festa Gitana de la ciutat. Al llarg del dia d’avui el carrer Cós del Bou s’omplirà d’activitats per a tota la família fins ben entrada la matinada.

Rumba al carrer Cós del Bou

L’esmorzar popular ha donat el tret de sortida a un programa d’actes farcit d’activitats per a grans i petits. A continuació, ha tingut lloc el tradicional campionat de botifarra i el vermut popular. A la tarda, i com a novetat d’enguany, es donaran cita diferents colles geganteres del Camp de Tarragona per celebrar els 25 anys de l’Associació Gitana de Tarragona. La música serà l’encarregada d’amenitzar la nit amb un karaoke i l’actuació de ‘La Tailla’. La jornada clourà amb el sopar popular i la Festa de la Rumba Catalana amb el grup ‘Son Como Son’.

25 anys d’associacionisme

La 6a Festa Gitana coincideix amb la commemoració dels 25 anys de l’Associació Gitana de Tarragona. Es diu de pressa, però ja fa un quart de segle que treballem pel poble gitano a la ciutat i ens en sentim molt orgullosos de la feina feta durant tots aquests anys.

Membres Associació Gitana Tarragona
Membres Associació Gitana Tarragona

Nascuda l’any 1991, entre els objectius de l’Associació Gitana de Tarragona destaca la formació de les generacions més joves de gitanos de la ciutat. És per això que l’entitat realitza diverses activitats, com classes d’informàtica, música, cuina, reciclatge professional i altres activitats artístiques i festives. L’Associació Gitana també inclou l’Associació de Dones Gitanes i la de Joves.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close